Consultatii online gratuite!

(004) 0738 372 104

Vrem sa ajutam si de aceea oferim toata luna Iunieconsultatii online gratuite, fara alte costuri

Solicita Consultatie - Gratuita -

Retea de medici veterinari

Ati folosit google pentru o problema aparuta la animalul vostru si nu ati gasit nici o solutie? S-a intamplat sa aveti intrebari referitoare la starea de sanatate a animalului, dar nu ati gasit timp sa ajungeti la un cabinet vaterinar, sau medicul dvs era indisponibil? Aveti o simpla intrebare legata de sanatatea animalului, dar nu doriti sa platiti 100 lei pe o consultatie in cabinet doar pentru a primi un raspuns? Daca rapsundeti cu "Da" la oricare din intrebarile de mai sus, atunci un serviciu online de consultatii veterinare este ceea ce aveti nevoie.

Acest serviciu este implementat pentru a ajuta proprietarii de animale care au mai multe intrebari decat raspunsuri oferite de diverse postari de pe internet. Suntem mai buni decat clasica solutie de a cauta pe internet, pentru ca oferim oportunitatea de a interactiona direct cu un veterinar cu o vasta experienta medicala, chirurgie, dermatologie si probleme legate de comportament sau alimentatie. Acesta are acces la resurse care nu sunt disponibile publicului general.

Ati primit resultatele analizelor de sange sau pentru alte diagnostice si nu le intelegeti pe deplin? Medicul veterinar a folosit jargon medical si nu ati inteles bine? Aveti intrebari despre efectele secundare sau contraindicatii pentru medicamentele primite? O consultatie veterinara online va poate ajuta.

Un consult include oportunitatea de a comunica cu un medic veterinar folosid email-ul, mesaje whatsapp, messenger, sau video. SmartVet, vine in ajutorul iubitelor animale, indiferent de localitatea in care se afla, chiar si atunci cand proprietarii nu au prea mult timp la dispozitie sau poate nu se pot deplasa la un cabinet.

Cum s-a nascut aceasta idee?

Am invatat din experiantele cu pacientii ca este nevoie de un serviciu veterinar care te poate ajuta, de foarte multe ori, fara a merge la un cabinet.

De foarte multe ori am constatat ca proprietarul nu poate ajunge la timp cu animalul pentru un consult clinic. Prin urmare trebuie sa existe o legatura stransa cu medicul veterinar pe toata durata tratamentului. Suportul pe care noi il oferim proprietarilor vine sa completeze toate acele intrebari pe care le aveti si din pacate nu reusiti sa le comunicati medicului veterinar.

Cand putem opta pentru un consult online?

Animalul nu se simte bine

Nu stiti cand trebuie sa faceti urmatorul vaccin sau deparazitare

Doriti sa aflati si o alta parere avizata

Nu ati primit toate raspunsurile de la medicul veterinar curent

Nu aveti timp sau sunteti in zone fara medic veterinar

Animalul nu se poate deplasa