Întreabă un medic veterinar online

Termeni si conditii

PRIVIND ACCESAREA SERVICIULUI DE CONSULTATII ONLINE

Întreabă un Veterinar

SmartVet.ro este un furnizor de servicii Software as a Service cu inalte standarde etice. „SmartVet.ro " ("noi" sau „nostru” sau „nostri” sau „al nostru") se refera la OUTMERGE SRL, (adresa inregistrata: str. Tina M. Petre 11, sector 3, Bucuresti, C.I.F. 34421861, R.C J40/5014/27.04.2015)

Serviciul de Consultatii Online folosind Inteligenta Artificiala va este oferit cu ajutorul unei platforme online (smartvet.ro). Aceasta permite interactiunea dumneavoastra, in calitate de proprietar al pacientului si al animalului dumneavoastra cu medicii nostri veterinari, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare.

    Serviciul nostru de Consultatii Online folosind Inteligenta Artificiala impreuna cu medicii nostri veterinari se desfasoara dupa cum urmeaza:
  1. Pe pagina smartvet.ro/solicita-consultatie se programeaza o consultatie de catre dumneavoastra.
  2. La data si ora aleasa de dvs un medic veterinar va contateaza pentru a tine consultatia. In timpul discutiei cu dvs medicul veterinar va adresa intrebari despre starea de sanatate a animalului dumneavoastra.
  3. Medicul veterinar introduce in motorul nostru de Inteligenta Artificaiala informatiile preluate de la dumneavostra.
  4. Motorul de Inteligenta Artificaiala furnizeaza medicului veterinar cel mai probabil diagnostic si tratament pe baza analizei altor cazuri cu simptomatica similara.
  5. Medicul veterinar va explica rezultatul oferit de motorul de Inteligenta Artificiala.
  6. Consultatia se finalizeaza.

Serviciul de Consultatii Online folosind Inteligenta Artificiala impreuna cu medici veterinari, denumit in continuare „Serviciu de Consultatii Online” este oferit ca o alternativa la consultatiile clasice, desfasurate in prezenta pacientului in cabinetul medicului, nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate si este limitat in ceea ce priveste posibilitatea de diagnosticare.

Accesarea acestui serviciu reprezinta declaratia dumneavoastra ferma si neechivoca cu privire la faptul ca intelegeti si acceptati limitarile serviciului de Consultatii Online, in sensul ca acestea (Consultatiile Online) nu vor putea implica un examen clinic complet (nu vor putea fi masurate semnele vitale, nu vor putea fi obtinute date clinice in urma examenului clinic obiectiv).

Astfel, intelegerea si acordul dumneavoastra vizeaza faptul ca informatiile cu caracter medical furnizate de catre medicii nostri vor fi date numai pe baza simptomelor descrise de dumneavoastra si eventual a documentelor medicale incarcate in platforma, ce reprezinta istoricul medical al animalului dumneavoastra

De asemenea, accesarea serviciului de Consultatii Online reprezinta intelegerea si acordul dumneavoastra ca va revine in mod exclusiv raspunderea cu privire la furnizarea cat mai corecta si completa a datelor medicale ce apartin animalului dumneavoastra (simptomele pe care Ie prezinta, starea generala de sanatate, medicatia pe care o utilizeaza sau pe care a utilizat-o in trecut, istoricul medical, factorii externi cu care a intrat in contact - de exemplu, alte animale cu afectiuni transmisibile, substante de orice natura, calatorii etc.).

In vederea accesarii in bune conditii a serviciului de Consultatii Online este necesar sa urmati pasii prezentati in sectiunea SOLICITA O CONSULTATIE. Totodata, este necesar sa aveti acces la o conexiune internet stabila, precum si camera video si microfon functionale, care sa va permita interactiunea optima cu medicul veterinar. In acest sens, SmartVet.ro nu isi asumâ nicio raspundere in cazul in care consultatia online nu se poate desfasura sau este intrerupta din cauza echipamentelor sau conexiunii de internet a pacientului, caz in care consultatia va fi reprogramata pentru o alta data

Consultatiile Online vor fi oferite de catre medicii veterinari SmartVet.ro cu asigurarea confidentialitatiii medic-pacient.
Va asiguram ca reteaua de comunicatii, echipamentele, inclusiv cele audio-video, prin care medicii nostri veterinari ofera Consultatiile Online sunt securizate, iar accesarea de catre medic a sesiunii de consultatie se face prin credentiale unice puternice. De asemenea, prin accesarea serviciului de Consultatii Online in calitate de pacient, sunteti la randul dumneavoastra responsabil pentru asigurarea confidentialitatii in spatiul de unde accesati consultatia.

Sesiunea de Consultatie Online nu va fi inregistrata si nicio imagine sau amprenta vocala nu va fi stocata de catre SmartVet.ro ca urmare a sesiunii de Consultatie Online. In egala masura, este interzisa inregistrarea sesiunii de consultatie online de catre pacient. In caz contrar, medicul va opri inregistrarea daca va sesiza acest lucru, reamintind pacientului interdictia aceasta. La o eventuala reincalcare a acestei reguli, pacientul va primi refuz de acces al serviciului de Consultatii Online, fara a avea posibilitatea unei noi programari.

Consultatiile Online pot fi realizate doar pentru anumite specialitati medicale – regasiti aici lista specilitatilor medicale: servicii. Pentru afectiuni cu gravitate medie sau mare noi insistam sa mergeti intr-un cabinet veterinar. Deasemenea noi putem efectua consultatii online pentru interpretarea rezulatelor analizelor si eventual al modului in care afectiunea se recupereaza.

Dupa finalizarea consultului online vizita va fi salvata in istoricul medical al animalului dumneavoastra. In functie de cele constatate de medical veterinar, consultatiile se vor putea finaliza fie cu recomandari simple avand instructiuni de urmat, fie cu recomandari pentru un consult clinic de specialitate sau investigatii.
Proprietarul pacientul este rugat sa urmeze intocmai recomandarile facut de medicul nostru veterinar. In acest sens, medicul curant si SmartVet.ro isi declina orice raspundere in cazul in care proprietarul nu urmeaza aceste recomandari.
In situatia in care recomandarile efectuate in cadrul Condulatiei Online nu amelioreaza simptomele prezentate de animalul dumneavostra, trebuie sa mergeti la o consultatie clasica intr-un cabinet veterinar. De asemenea, daca simptomele se agraveaza sau apar reactii adverse la medicamentele recomandate de catre medical veteriar in urma consultatiei online, pacientul va merge de urgenta la o clinica veterinara in cel mai scrut timp.

Plata Consultatiei Online se face prin platform specializata www.stripe.com. Puteti consulta Termeniii si Conditiile de utilizare a aceteia aici.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate de către SMARTVET și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@smartvet.ro sau utilizând Pagina de Contact.

Acest website folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să citiți Politica de Cookies.